Nu s-a facut nimic in Ciupercenii Vechi , Basarabi si Golenti in acest mandat

Nu s-a facut nimic in Ciupercenii Vechi , Basarabi si Golenti in acest mandat

Daca in mandatele trecute se reparau camine culturale , biserici , se realizau parcuri sau cladiri administrative , se pietruiau drumuri , extindere iluminat public , in acest mandat practic nu s-a facut absolut nimic . Nici investitii si nici macar reparatii . Sunt si acolo oameni care platesc taxe si impozite locale .

Sunt localitati ingropate in namol de cate ori ploua , imobilizate si asfixiate de coloanele de tiruri ,  care par uitate intentionat ca altfel nu se explica de ce  nu se face nimic la Ciupercenii Vechi , Basarabi si Golenti . S-a uitat rapid de sosele ocolitoare , parcari care sa preia tirurile si alte promisiuni electorale . 

Mai mult la Ciupercenii Vechi s-a depus un proiect de asfaltare pe Anghel Saligny despre care inca nu stim ce sa credem . Ori cei de la conducerea primariei sunt prosti ( ceea ce au dovedit de nenumarate ori ) , ori sunt mincinosi patologici ( ceea ce au dovedit de asemenea ) . Pur si simplu proiectul nu se poate realiza pentru ca mai sunt aspecte ale masterplanului de apa inca nefinalizate la Ciupercenii Vechi . Si asa cum toata lumea stie nu se pot finanta asfaltari pe Anghel Saligny acolo unde nu este recptia completa a lucrarilor de apa si canalizare . 

In privinta satelor Basarabi si Golenti nici macar nu se mai minte . Ne laudam cu cateva roabe de asfalt in Calafat , punem toti angajatii primariei  , rezolvati in acest mandat , sa oracaie pe faceboook si ni se pare ca totul este ok . Nici pe departe . Actuala conducere a orasului a ajuns mult mai repede decat fosta la un grad de neincredere urias si nici nu pare sa faca ceva pentru a remedia lucrurile . Minciunile nu tin la nesfarsit pentru ca mai devreme sau mai tarziu toata lumea va vedea ca au fost minciuni si ce este mai rau este faptul ca oamenii nu prea mai cred in nimic si se asteptau de la actuala administratie la dezvoltare economica si locuri de munca .