Mihai Cotea si consilierii locali incearca sa salveze un proiect de 1 milion euro , neglijat de primarul Mituletu

Mihai Cotea si consilierii locali incearca sa salveze un proiect de 1 milion euro , neglijat de primarul Mituletu
''Astăzi , consilierii PSD sustinuti de o parte dintre consilierii PNL și PMP au solicitat primarului municipiului Calafat să pună pe ordinea de zi un proiect de hotarare , privind înființarea unui centru de colectare prin aport voluntar . Este vorba despre un proiect de aproximativ un milion de euro , care va fi realizat pe fonduri europene prin PNRR . Prin acest tip de proiect , mai multe tipuri de deșeuri vor fi colectate în mod gratuit de la populatie .
Acest proiect nu numai că va rezolva , în mare parte , problema deșeurilor , dar va crea locuri de munca și va aduce venituri la bugetul local . Nu înțeleg de ce acest proiect nu a fost depus încă de către domnul primar , tinand cont de faptul ca toate celelalte localități selectate au depus deja proiectul în urma cu aproximativ o luna de zile . Din păcate , fiind vorba despre o asociere , consilierii locali nu pot face o inițiativă , asta fiind doar atributul primarului .
Prin adresa de mai jos solicităm domnului primar , ca măcar în ceasul al doisprezecelea , sa depuna acest proiect . Din păcate , la Calafat , ne concentrăm foarte mult pe pavele , flori sau borduri și nu reușim sa realizam nimic cu adevărat important pentru oraș .'' scrie pe facebook , Mihai Cotea , presedintele PSD Calafat .