Mai nou, in Romania, amenzile se dau in functie de cum simte politistul incalcarea legii

Mai nou, in Romania, amenzile se dau in functie de cum simte politistul incalcarea legii
Daca esti persoana importanta, simturile politistului scad la limita de jos, daca in schimb esti un oarecare pe strada fara masca, ti-o iei de nu te vezi. Amenda! Asa e legea in tara noastra. Pentru unii muma, pentru altii ciuma!
Iohannis nu este amendat pentru nepurtarea măștii. Agentul constatator ”nu l-a simțit pe președinte încălcând legea”
Klaus Iohannis a scăpat de amendă pentru nepurtarea măștii de protecție la Congresul PNL.
La peste o lună de la primirea reclamației depuse de un sibian, Poliția Sectorului 1 susține că nu îl poate amenda pe Klaus Iohannis pentru că agentul constatator nu ”l-a simțit pe președinte încălcând legea pe propriile simțuri”.
Cel care a făcut sesizarea s-a întrebat de ce președintele Klaus Iohannis nu a fost amendat nici la Sibiu atunci când pe 10 noiembrie a fost împreună cu Prima Doamnă la biserică și nu au purtat mască. Acestuia i s-a răspuns să se adreseze poliției din Sibiu.
„În 10 octombrie a fost președintele filmat fără mască în spațiul public, iar eu am făcut o sesizare la Ministerul de Interne în 18 octombrie, după ce am văzut că nimeni nu spune nimic, iar președintele nu e amendat, așa cum ar fi fost amendat orice alt român în aceeași situație”, a spus sibianul care a făcut sesizarea, în timpul audierii.