Grav accident rutier la Ciupercenii Noi. Doi tineri, la spital

Grav accident rutier la Ciupercenii Noi. Doi tineri, la spital
Doi tineri din județul Dolj au ajuns la spital, duminică dimineață, în urma unui accident care a avut loc pe raza localității Ciupercenii Noi.
Potrivit IPJ Dolj, un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Calafat, pe strada Desei din Ciupercenii Noi, din direcția Desa către Ciupercenii Noi, a părăsit partea carosabilă, lovind un copac.
În urma evenimentului rutier, șoferul și un alt tânăr de 22 de ani, din Ciupercenii Noi, pasager în autoturism, au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul alcooltest, la spital fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
„În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul, urmând ca la finalizare să fie propusă soluție prin unitatea de parchet competentă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Daniela Pîrvulescu.
sursa: Craiovaforum