Filmul de pe Netflix care a înnebunit lumea. Are un subiect emoționant, peste 10 milioane de vizualizări, este foarte popular și în România și se află pe primul loc

Filmul de pe Netflix care a înnebunit lumea. Are un subiect emoționant, peste 10 milioane de vizualizări, este foarte popular și în România și se află pe primul loc

Pelicula de pe Netflix, pe placul internauților. Scenariul este lacrimogen, are peste 10 milioane de vizualizări și e pe prima poziție în țara noastră.

Filmul de pe Netflix care a înnebunit lumea. Are un subiect emoționant, peste 10 milioane de vizualizări, este foarte popular și în România și se află pe primul loc. A avut premiera în urmă cu mai bine de o săptămână.

Pelicula de pe Netflix, pe placul internauților. Scenariul este lacrimogen, are peste 10 milioane de vizualizări și e pe prima poziție în țara noastră

Pelicula de pe Netflix care a ajuns rapid pe placul internauților. Scenariul este lacrimogen, are peste 10 milioane de vizualizări și e pe prima poziție în țara noastră. Producția este regizată de Oliver Kienle, de origine germană.

A fost lansată pe data de 19 ianuarie 2024 și se numește Sixty Minutes (60 de minute). Filmul este destinat persoanelor care au împlinit deja vârsta de 16 ani pentru că are o poveste impresionantă încă de la bun început.

Are o durată de o oră și 29 de minute, perioadă în care telespectatorii îl urmăresc pe actorul principal, Emilio Sakraya, care îi dă viață lui Octavio, un luptător de arte marțiale mixte. Acesta este disperat și este în stare să facă orice pentru a nu pierde custodia fiicei sale.

Din păcate, reușește să își facă mai mulți dușmani periculoși în momentul în care alege să renunțe la un meci în ultimul moment pentru a participa la petrecerea organizată pentru ziua de naștere a fetei sale. Are la dispoziție numai o oră pentru a ajunge la locație.

În cazul în care nu ajunge la timp fosta soție și avocatul acesteia vor întocmi actele ca micuța, Leonie, să fie încredințată exclusiv mamei. Acțiunea filmului Sixty Minutes de pe Netflix are loc în Berlin, Germania.

Sixty Minutes, pe primul loc într-un top Netflix

Sixty Minutes  a adunat deja foarte multe aprecieri. Potrivit unui top realizat de celebra platformă de streaming Netflix, filmul este foarte popular zilele acestea atât în rândul internauților din străinătate, cât și a românilor.

A strâns mai bine de 10,6 milioane de vizualizări și ocupă prima poziție într-un clasament din România. Foarte multe persoane consideră că are o acțiune interesantă și emoționantă, notele primite fiind unele mari.Majoritatea celor care au văzut deja filmul îl recomandă cu mare încredere. Întreaga acțiune se petrece pe străzile Berlinului, pe unde Octavio fuge pentru a se prezenta la timp la ziua de naștere a fiicei sale, dar are parte de mai multe piedici.