Emil Popa îl susține pe Mihai Cotea

Emil Popa îl susține pe Mihai Cotea

Emil Popa a fost principalul susținîtor al lui Dorel Mitulețu la alegerile trecute . Fără voturile sale și ale familiei Trăistaru , Dorel nu ar fi ajuns niciodată primar .

La fel ca și toți ceilalți susținători , Emil Popa a deis să îl părăsescă pe Dorel Mitulețu , pe care toți îl consideră inapt pentru funcția de primar care este o pălărie prea mare pentru fostul poștaș .

'' Mulțumesc domnului inginer Emil Popa , pentru faptul că a venit în echipa PSD Calafat și pentru susținerea candidaturii mele la funcția de primar.

????Domnul Emil Popa este managerul societății '' Moara Calafatului '' probabil cea mai mare firmă autohtonă cu sediul în Calafat, firmă care plătește cele mai mari impozite la bugetul local și de stat.

????Acesta este cunoscut ca un profesionist desăvârșit și va fi un om pe ale cărui sfaturi și experiență mă voi baza.

????Am discutat cu doamna primar Olguța Vasilescu, cu domnul Cosmin Vasile, președintele Consiliului Județean Dolj și cu domnul Emil Popa, despre mai multe proiecte pe care le putem implementa la Calafat cu sprijinul autorităților județene, proiecte pe care vi le voi dezvălui în curând. '' scrie pe facebook Mihai Cotea .