Dorele , nu te mai victimiza . Nu a facut nimeni Calafatul de râs . Doar tu te-ai facut de râs . Nu Calafatul a organizat panarama aia de târg , ci tu .

Dorele , nu te mai victimiza . Nu a facut nimeni Calafatul de râs . Doar tu te-ai facut de râs . Nu Calafatul a organizat panarama aia de târg , ci tu .

Ca intotdeauna , Dorel se victimizeaza . Ba e de vina opozitia , ba propriul partid , ba cetatenii orasului , ba intelectualii ca sunt prea destepti , ba directorii de scoli , ba directorul de la spital , ba rusii , ba americanii si cu siguranta ca si extraterestrii au un amestec in treaba asta .

Niciodata nu este el de vina .Vaicarelile sunt transferate neaparat pe facebook unde domnț primar se pozeaza mai des decat Bianca Dragusanu . De data asta este de vina un cetatean care a filmat pentru ca a facut Calafatul de ras .

Nu , Dorele , tu esti singurul vinovat , pentru ca tu ai organizat parodia asta de targ de Craciun . Daca pui doua corturi care vand gogosi , nu inseamna ca ala este targ de Craciun . Nici daca inviti o cantareata care are prea multi prieteni imaginari , si de care nu a auzit nimeni , nu inseamna ca ai organizat targ de Craciun . Ceea ce ai facut tu , nu se califica nici macar la nivelul de balci . Tu ai facut evenimentul asta doar ca sa iti faci imagine si acum nu iti convine ca ti s-a spart toata imaginea in cap ? Te vaicaresti ca era pentru copii , insa nu le spui copiilor alora de care ti se rupe inima , ca ai vrut sa le tai bursele si cadourile de Craciun ? Atunci nu mai era pentru copii ? Cand ai decis sa repari acoperisul la soala toamna sau sa cumperi centrala la alta scoala iarna , desi aveai banii votati de catre consiliu din februarie , nu te-ai gandit la copii ? Te gandesti la copii numai cand sunt evenimente de imagine . Iar daca vrei sa se afle doar lucrurile pozitive , du-te frate in Coreea de Nord , dar acolo ma indoiesc ca poti face atatea lucrari fara licitatie .

Toata lumea ti-a spus sa nu faci panarama aia de asa zis targ , ca o sa fie un dezastru , dar tu le stii pe toate . Nu te mai victimiza degeaba si nu incerca sa te identifici cu municipiul Calafat . Nu Calafatul s-a facut de râs , tu te-ai facut de râs . Nu am vazut la nici o televiziune să acuze cineva orasul , dar am văzut toti prezentatorii făcând bășcălie de primar . 

Asa cum te-ai mai facut odata de ras cand ai mutat viceprimarul la adapostul de caini . Si atunci ai facut de capul tau . Sa arati ca esti tu al dracu ' . Si atunci s-a scris in toata presa . Dar si atunci , ca si acum , nu Calafatul s-a facut de ras , tot tu te-ai facut de ras . Nu se face un oras de ras pentru ca are un primar care face gogomanii din astea . Nu esti primul dar sa speram ca esti ultimul . 

 Nu confunda persoana ta cu orasul ca deja ajungem in alte zone care necesita un consult de specialitate urgent .