Aplauze ca la Calafat nu s-au mai auzit nicăieri în România. Cine e Kristine, artista fantoma care a susținut spectacolul delirant

Aplauze ca la Calafat nu s-au mai auzit nicăieri în România. Cine e Kristine, artista fantoma care a susținut spectacolul delirant
Anul acesta românii s-au întrecut  să „fure” startul Crăciunului. Târgurile tematice din marile orașe și din micile localități s-au deschis devreme, încă din noiembrie.

Surprizele însă nu au întârziat, chiar dacă, per ansamblu, târgurile de Crăciun din România arată mai toate la fel. În marile orale există cupole de beculețe și roți. Căsuțe din lemn sunt mai peste tot. Iar aplauze ca la Calafat nu s-au mai auzit nicăieri în România.

Târgul de Crăciun din Calafat este un fiasco. Imaginile surprinse de internauți arată piața centrală fără țipenie de om, căsuțele închise, în timp ce o artistă, Kristine – conform numelui de scenă – încearcă să facă atmosferă de pe scenă. Ea le și cere celor din public, doi – trei trecători rătăciți, să ridice mâinile în aer și să se distreze. De cântat a cântat brazilor. Imaginile cu atmosfera dezolantă au fost publicate pe pagina de facebook a Ziarului de Calafat.

Oamenii s-au plâns de decorul sărăcăcios  din Târgul de Crăciun de la Calafat, dar și de faptul că artista, credeau ei, făcea playback.

Cine este anonima care a performat pe scena Târgului de Crăciun

Conform programului, principala artistă de pe scena de la Calafat a fost Kristine. O artistă despre care sunt extrem de puține infromații disponibile. Rămâne un mister cum au găsit-o și de ce au angajat-o oficialii orașului Calafat. Conform paginii sale de Facebook, unde nu e urmărită nici măcar de 1.000 de fani, Kristine are un manager care e și impresar și fotograf. Pe fotografia sa de copertă apare și semnătura acestuia, dar și numărul de telefon la care artista poate fi contractată pentru evenimente.

Blonda nu este deloc activă pe rețelele sociale. Pe Twitter, bunăoară, ultimele postări sunt  din 2010. Asta în timp ce site-ul artistei a devenit shop online de genți și cosmeticale. „Mii de produse la promoție – află oferta la reduceri de preț. Descoperă numai astăzi ofertele pentru produsele de la magazine online de încredere” – se arată în susul paginii.

Pe pagina de Facebook, a existat oarece activitate în perioada 2010 – 2013 când vedem că artista performa pe diverse scene, în ținute incitante, având chiar baking vocals. În toamna acestui an a anunțat deschiderea unei noi pagini de artistă, cu mențiunea „official”, care însă poartă acum doar numele din cartea de identitate a tinerei – Olga Cristina Popa.

Și aici orice urmă de activitate se încheie în 2021. Fanii pot vedea însă că, între timp tânăra a devenit mamă, ea atealând mai multe imagini de la plajă sau cu burtica de gravidă la vedere.

Târgul de Crăciun de la Calafat, un fiasco total

În imaginile devenite virale se vede că nu era nimeni în public la Târgul de Crăciun din Calafat, cu atât mai puţin în zona scenei pe care artistă își începuse programul artistic pentru care a fost angajată și plătită din bani publici, de către primăria localității. Cel mai ciudat a fost momentul în care, plină de vervă, artista invită publicul, de altfel absent, să participe la distracție.

„Și încă o dată, Calafat. Sunteți pregătiți? Toate mâinile sus, sus, sus! Foarte bine. Să vă văd brațele sus. Bine acolo!”, spune tânăra în timp ce cântă.

Clipul a devenit rapid viral în mediul online. Iar internauții au fost fără milă față de cântăreață și de autorități. „Vreau și eu o dedicație pentru prietenii imaginari din public, dacă se poate!” sau „Nu e chiar așa rău să ai prieteni imaginiari, măcar ei te susțin și te aplaudă”.

În weekend, municipalitatea din Calafat a anunțat deschiderea târgului, pe pagina de Facebook. Putem citi că „În perioada 10 – 30 Decembrie 2022, la Calafat are loc Târgul de Crăciun. Deschiderea va avea loc sâmbătă , 10 Decembrie, cu o serie de Ateliere pentru copii un spectacol artistic. Evenimentul este deschis publicului zilnic, în intervalul orar 10:00-22:00.

Târgul de Crăciun este organizat de Asociația Talentelor, cu sprijinul Primăriei Municipiului Calafat. Se pot înscrie comercianții interesați să participe la târg, cu produse de sezon, telefon 0745148363. Vă asteptăm să ne bucurăm împreună de Nașterea Domnului, la Târgul de Crăciun din Calafat!”