Căutat pentru viol în Germania, prins în Băilești

Căutat pentru viol în Germania, prins în Băilești

Un bărbat de 52 de ani, urmărit internațional, a fost prins în Băilești. Autoritățile din Germania au emis mandat european de arestare pentru comiterea pe teritoriul acestui stat a infracțiunii de viol, fiind condamnat la închisoare.

„În cursul zilei de 06 ianuarie a.c., polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Băilești, au depistat, în municipiul Băilești, un bărbat de 52 de ani, din localitate, urmărit internațional.

Față de acesta, autoritățile judiciare din Germania au emis mandat european de arestare pentru comiterea pe teritoriul acestui stat a infracțiunii de viol, fiind condamnat la pedeapsa închisorii.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova care a emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj. Ulterior, instanța de judecată a dispus arestarea provizorie a bărbatului, pentru 15 zile, în vederea extrădării”, potrivit IPJ Dolj. preluare jurnalulolteniei.ro