Calafeteanul Adrian Sulca se pregateste sa castige medalii si la seniori !

Calafeteanul Adrian Sulca se pregateste sa castige medalii si la seniori !

Fenomenul judo-ului românesc, Adrian Șulcă (20 de ani), s-a făcut mare și bate deja cu putere la porțile senioratului.

După ce a cucerit tot ce se putea cuceri la juniori, Șulcă e decis să transforme visul în realitate. Vrea medalii de aur și în judo-ul mare.

Adrian Șulcă vrea să facă performanță și la seniori. „Mă gândesc deja la medaliile de aur”

„Am încheiat anul 2021 cu un stagiu de pregătire în Italia. Urmează să plec în Turcia, iar, apoi, mă așteaptă Grand Prix-ul din Portugalia.

Este prima mare competiție de seniori a anului 2022, unde sper să fac o figură cât mai frumoasă. La categoria mea de greutate concurența este foarte mare însă nu mă tem.

Mă simt pregătit și cred că voi fi pe podium. Mă gândesc doar la aur. Iar acest lucru este valabil și pentru Europene dar și pentru Mondiale”, a precizat Șulcă.

Pentru Adi Șulcă nu există un target în viata privată. La el totul se raportează la judo. Un sport pentru care respiră și trăiește prin toți porii. „Eu nu pot trăi fără judo. Este viața mea. 24 de ore din 24, aş face doar judo dacă s-ar putea. Ținta mea finală este o medalie olimpică de aur la Paris”, a mai declarat el.

Adrian Șulcă a scăpat de accidentări!

Anul trecut, în timpul Campionatului Mondial, Adi s-a ales cu o accidentare foarte urâtă care l-a ținut timp de două luni departe de lumea sportului pe care-l iubește atât de mult. Acum e recuperat dar în Italia s-a accidentat din nou. Însă nu foarte grav.

„Fac parte din sport aceste accidentări. Am puterea să depășesc aceste momente mai puțin plăcute”, a încheiat el.