Britanicii spun că în România e cel mai frumos târg de Crăciun din Europa: "E într-un oraș de care n-ai auzit niciodată"

Britanicii spun că în România e cel mai frumos târg de Crăciun din Europa: "E într-un oraș de care n-ai auzit niciodată"

"Orașul european, care este și foarte ieftin de care nu ai auzit niciodată are una dintre cele mai frumoase piețe de Crăciun," încep englezii relatarea despre târgul de la Craiova. 

Iată continuarea articolului:

"România oferă unul dintre cele mai bune piețe de Crăciun din Europa, cu o mulțime de delicii festive.

România se mândrește cu atracții turistice pe tot parcursul anului, iar iarna nu face excepție, fermecătorul oraș Craiova oferind una dintre cele mai bune piețe de Crăciun din Europa.

Piața este atrăgătoare datorită afișajelor luminoase cu peste un milion de becuri LED folosite.

Întinsă pe toată zona orașului, piața oferă tarabe cu mâncare, ateliere de meșteșuguri și un patinoar.

Sărbătorile se revarsă pe străzile și piețele principale ale Craiovei

 

Un brad magnific de Crăciun stă în fața Primăriei în Piața Mihai Viteazul, în inima orașului, creând un punct focal central.

Piața Shakespeare, cunoscută drept centrul cultural al orașului, cu repere precum Teatrul Național și Universitatea, are lumini albe care împodobesc copacii, un carusel fermecător și opțiuni ispititoare de mâncare stradală.

În weekend, între orele 18:00 și 20:00, Orașul Vechi și Piața Frații Buzești găzduiesc concerte, spectacole și expoziții.

Eforturile depuse de locuitorii orașului au dat roade pe Tripadvisor, acolo unde sunt o mulțime de recenzii foarte bune,. 

O recenzie lăsată de un vizitator spunea: „Este plăcut să mergi aici în perioada Crăciunului. Veți găsi o piață uimitoare de Crăciun plină cu mâncare tradițională românească precum nicăieri altundeva. Trebuie doar să vă placă să mâncați."