4 luni a stat Calafatul fara buget , pentru ca a fost contstat de Dorel . Prefectura a dat dreptate consilierilor , dovedind ca Dorel a mintit din nou .

4 luni a stat Calafatul fara buget , pentru ca a fost contstat de Dorel . Prefectura a dat dreptate consilierilor , dovedind ca Dorel a mintit din nou .
Ce făcuși , Doreleee ?
Prefectura a decis că rectificarea votata de către consilierii locali este legală . Păi nu ne puneai tu , ieri , pe facebook , un comunicat fara sens , prin care ne explicai ca ai dreptate ? Nu spuneai ca toata lumea minte si doar tu ai dreptate ? Cine minte acum Doreleee ?Doua luni a stat bugetul blocat pentru ca Dorel a vrut sa nu aplice rectificarea votata de catre Consiliul Local .
Doua luni a fost orasul blocat , pentru ca a trebuit schimbat un cuvant in hotararea consilierilor locali .
Si in iarna , bugetul a fost blocat , tot doua luni de contestatiile lui Dorel . Si atunci , ca si acum , s-a dovedit ca dreptatea a fost de partea consilierilor , lucru certificat de prefectura .
Patru luni a pierdut Calafatul din cauza lui Dorel .
Din pacate , nici in restul anului Dorel nu doreste sa puna in aplicare , proiectele de investitii propuse de catre Consiliul Local .
El nu vrea investitii la scoli , spital , canalizari , apa sau alte lucruri importante .
El vrea rafturi , banci , pavele , borduri , toate achizitionate fara licitatie , de obicei de pe la firme de apartament infiintate doar pentru tunuri cu primaria Calafat .
Si mai vrea si angajari . Multe angajari , ca mai sunt destule neamuri de liberali care stau la rand , sa ocupe functii publice pe salarii de zeci de milioane si a caror ocupatie este sa laude primarul pe facebook , sau la adapostul conturilor false , sa ii jigneasca pe adversarii acestuia .
Singura activitate a lui Dorel este sa se laude cu proiectele fostilor primari si ale consiliului sau sa se vaicareasca ca o babă ca este blocat cand de fapt el este cel care blocheaza .