Un calafetean care a amenințat cu moastrea un polițist din Calafat a fost reținut

Un calafetean care a amenințat cu moastrea un polițist din Calafat a fost reținut

Poliţişti din cadrul Poliției Municipiului Calafat, împreună cu luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dolj, au pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Calafat.

Activitățile s-au desfășurat în cadrul unui dosar penal aflat în instrumentarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Un bărbat de 44 de ani, din localitate, este bănuit că în seara zilei de 25 iulie a.c., prin intermediul unei rețele de socializare, ar fi adresat amenințări cu moartea unui polițist din cadrul Poliției Municipiului Calafat. Cu ocazia perchezițiilor desfășurate, la unul dintre imobile a fost găsit un pistol, care a fost ridicat pentru expertizare. Bărbatul a fost condus la audieri.

În baza probatoriului administrat, procurorul de caz a dispus reţinerea bărbatului, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Cel în cauză a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Calafat care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.