La Calafat , in 2021 am aflat ca tot ceea ce s-a promis in 2020 a fost o minciuna

La Calafat , in 2021 am aflat ca tot ceea ce s-a promis in 2020 a fost o minciuna

2020 a fost anul marilor promisiuni pentru Calafat . Tot atunci am aflat cu stupoare ca americanii mint mai mult decat romanii . 

In 2020 politicienii liberali insostiti de primarul orasului  culoare s-au pravalit peste Calafat si zonele invecinate cu un noian de promisiuni : Gaze , modernizare port , modernizare cale ferata , autostrada Calafat - Lugoj . Desi explicam atunci cu dovezi faptul ca nu se va face nimic neexistand prevedri bugetare si nici fonduri europene in acest sens , frenezia ludica a minciunilor strivea realitatea . Timpul a trecut si din pacate am avut dreptate . Toate au fost minciuni .

Desi a trecut un an din proiectul autostrazii transformata ulterior in drum expres am fost scosi , teava de gaze nu s-a miscat nici un milimetru , iar pentru modernizarea portului si a caii ferate nu au fost alocati nici macar bani pentru studiile de fezabilitate . Tot ce a ramas pentru Calafat sunt proiectele de pe vremea PSD si a fostului primar pe care actuala putere incearca cu puseuri de nesimtire sa si le aroge . Bulevardul Tudor Vladimirescu , modernizarea spitalului , noua gradinita de pe nicolae Balcescu , blocul ANL , modernizare muzeu si partial strada Carpati , toate sunt proiecte din mandatul trecut pentru care actuala administratie nu are nici un merit .