Primaria Craiova face revelion cu Inna , Alina Eremia , trupe locale si foc de artificii

Primaria Craiova face revelion cu Inna , Alina Eremia , trupe locale si foc de artificii

Primăria Craiova a lansat ieri caietul de sarcini pentru Revelion, destinat firmelor specializate în organizarea de evenimente. Potrivit documentului, Primăria are o serie de cerințe, prima intre ele fiind ca la petrecerea organizată în ultima noapte din an să fie următorul program:

Vineri, 31 decembrie 2021, orele 21.30, str. A.I. Cuza, zona Universitate, Craiova.

Artiști solicitați:

Inna – durata 60 minute

Alina Eremia — durata 45 minute

1 trupă locală, durata minim 40 minute, dintre No Antidote, Magazinul de Muzică, Casual Band sau alte trupe de notorietate locală, cu enumerarea acestora, alegerea finală a trupei locale realizându-se cu acordul autorității contractante.

MC de notorietate locală, cu acordul autorității contractante. Vă rugăm să nominalizați”, se arată în caietul de sarcini, cu precizările că e nevoie și de ecrane led, dar și de generator de curent. Totodată, firma care va cîștiga licitația va trebui să se ocupe de măsurile legale privind măsurile contra Covid 19.

În ceea ce privește focul de artificii, iată detaliile:

SPECTACOL PIROTEHNIC (FOC DE ARTIFICII): 1 ianuarie 2022, orele 00.00

Durata prestației: 5 minute, intensitate mare.

Materiale pirotehnice profesionale clasa 1-4.

Punctul de pe care vor fi lansate focurile de artificii se va afla în zona adiacentă zonei de spectacol, cu respectarea distanțelor impuse de prevederile legale în domeniu. Prestatorul va asigura autorizațiile și personalul tehnic de specialitate necesar prin firme autorizate pentru acest tip de activitate, cu obligația exclusivă de asigurare a tuturor măsuri lor de siguranță specifice acestui domeniu. Ofertanții vor ține cont de particularitățile locației dimensiuni, clădiri etc. și de prevederile legale in vigoare privind fumizarea acestui tip de servicii”.

Pentru serviciile acordate, firma care va câștiga licitația va primi 510.000 lei fără TVA.