Consilierul Radu Draghici demonteaza ultimele minciuni ale lui Dorel Minciulețu . Citiți cu atenție !!!

Consilierul Radu Draghici demonteaza ultimele minciuni ale lui Dorel Minciulețu . Citiți cu atenție !!!
''Bună ziua!
Încep prin a spune că fac parte din " coaliția obstructivă", așa cum ne numește domnul primar Mitulețu.
De ce suntem obstructivi, numai domnul Mitulețu știe, poate pentru că nu votăm toate proiectele așa cum sunt propuse de primar si avem tupeul să venim in fața lui cu amendamente?
Asta consideră primarul democrație!
Dar să revin la postarea de ieri a domnului Mitulețu Dorel pe adresa sa de facebook.
Începe cu laude aduse propriei persoane cum că a rezolvat problema transportului școlar.
Țin să menționez că așa cum ați văzut în înregistrarea ședinței de consiliu local, s-a
aprobat în unanimitate folosirea autobuzului pentru transportul elevilor pe baza unui amendament propus de mine, în baza discuțiilor prealabile cu consilierii PSD, PMP si doi consilieri PNL(Popa Emil si Nicola Catalin)
Amendamentul constă în folosirea autobuzului numai pentru transportul elevilor de la domiciliu la unitațiile de învățământ din raza UAT Calafat, dar cu respectarea legislației in vigoare privind transportul școlar.
Am ținut să specificăm expres cu respectarea legislației in vigoare pentru transportul școlar, pentru a nu pune în pericol elevii transportați cu acest autobuz.
Apropo, pe domnul primar l-a deranjat si nr de înmatriculare al autobuzului, că-i amintea de fostul primar care l-a achiziționat, așa că l-a schimbat.
Nu l-a deranjat însă atunci când nu a votat proiectul din fonduri europene propus de primarul Ciobanu Lucian de achiziție de autobuze electrice, spunând că este proiect sf.
Dăbuleniul si cred că și Baileștiul au accesat proiectul și au devenit "de domeniul sf".
Al doilea punct la care face referire domnul primar este consiliul de administrație al spitalului.
Ce am facut noi inițiatorii proiectului de hotărâre, am respectat legislația în vigoare, legislație prin care s-a modificat structura consiliului de administrație la spital , respectiv se numesc trei membrii din partea consiliului local în loc de doi.
Am numit membrii in consiliul de administrație persoane cu experientă în domeniul medical, economic și juridic.
Nu vrem sa se obstrucționeze activitatea spitalului, vrem ca lucrurile să funcționeze corect și legal.
Ce uită să vă spună domnul primar este că dânsul a facut prima schimbare în acest consiliu de administrație și a inlocuit un medic cu consilierul personal ( primarul numește și el un membru în cadrul consiliului de administrație al spitalului)
Oare ce experiență are acest domn, care a lucrat in poliție, cu spitalul?
Nu vreau să-i minimalizez experiența și cunostiințele juridice ale acestui domn și sfaturile pe care le dă ca și consilier personal al primarului, dar credeți-mă conducerea spitalul necesită cunoștiinte de altă natură, care se acumulează în timp.
De asemenea ce uită să vă spună domnul primar este că chiar dacă membrii consiliului de administrație ar fi ca "un balaur cu șapte capete" și ar propune demiterea managerul, demiterea se face doar de primar și tot el este cel care numește un manager interimar.
În loc să privim lucrurile constructiv, de viitor pentru spital, noi ne legăm de oamenii.
S-a blocat un proiect aprobat, de reabilitare a ambulatoriului și nimeni nu zice nimic , în schimb noi acum ne gândim la consiliul de administrație al spitalului.
De asemenea văd o schimbare radicală a dânsului, devenind dintr-o dată ocrotitorul managerului.
Sper să rămâna așa și să nu mai blocheze activitatea spitalului( vezi reabilitarea secției de pediatrie)
Domnul primar, stați liniștit noi nu facem altceva decât să dezvoltăm spitalul și asta nu pentru imaginea noastră, a dumneavoastră sau a managerului, ci pentru pacienții care vin în spital.
De-a lungul anilor fiecare director de spital a pus o piatră la temelia acestui spital și credeți-mă nu din rațiuni politice au făcut asta.
O zi bună vă doresc! '' scrie intr-o postare pe facebook , consilierul Radu Draghici .