VIDEO-Poveste emoţionantă. Un câine păzeşte non-stop locul unde a murit stăpânul său !

0
1004

Un câine veghează locul morţii unui tânăr de 21 de ani din judeţul Iaşi! De mai bine de două săptămâni, patrupedul stă zi şi noapte pe marginea drumului unde tânărul şi-a pierdut viaţa într-un accident de circulaţie.

Un câine păzeşte de două săptămâni locul unde a murit într-un accident rutier un tânăr de 21 de ani. Localnicii au încercat să îl ia de acolo şi să îl hrănească, însă el se întoarce de fiecare dată, în acelaşi loc.

Câinele a venit pentru prima dată exact când a avut loc accidentul, a stat nemișcat pe locul în care tânărul de 21 de ani și-a pierdut viața. Ulterior, în momentul în care a fost pusă o cruce la locul faptei, câinele s-a așezat exact lângă cruce.

Tânărul decedat venea des în zonă, iar localnicii consideră că a hrănit acest câine, care își arată loialitatea. Văzând că nu vrea să plece sub nicio formă din locul respectiv, oamenii i-au făcut o cuşcă, să-l ferească de ploaie. Localnicii spun că tânărul decedat în accident ar fi chiar stăpânul câinelui şi s-au declarat impresionaţi de loialitatea animalului.

Contactate ulterior de Observator, rudele tânărului spun însă că nu ar fi câinele lui, dar li se pare incredibil faptul că patrupedul stă de atâta vreme acolo, încă de când s-a produs tragedia. La rândul său impresionată, familia nu are explicaţie, dar susţine că ar dori să adopte căţelul.
„E ceva, e un semn. Când stă câinele aici şi nu pleacă…”, a spus bunicul băiatului. Tatăl tânărului spune că fiul lui era sufletist şi că iubea foarte mult animalele. De asemenea, tatăl băiatului a dezvăluit că i-a rugat pe angajaţii firmei sale care trec zilnic pe acolo să lase de mâncare câinelui.
Sursa: romaniatv.net