(VIDEO) Impact violent între două mașini surprins de camerele de supraveghere. Directoarea școlii din Piscu Vechi a ajuns în stare gravă la spital

0
2925

Accidentul a avut loc ieri, pe drumul național 55 A, în dreptul localității Piscu Vechi. Impactul între cele două mașini a fost suprins de o cameră de supraveghere din zonă.

Pe imagini se vede o dubiță care circulă cu viteză extrem de mare pe o stradă din localitate și trece razant pe lângă doi pietoni, dar și o altă mașină care face o manevră fără să se asigure. Fără să aibă timp să pună frână, șoferul dubiței se înfinge cu viteză în cel de-al doilea autovehicul.

„Accidentul a avut loc ieri, în jurul orelor 15. O femeie de 44 de ani, din Rast, aflată la volanul unei mașini marca Volkswagen, a încercat să facă o întoarcere într-o zonă marcată cu depășirea interzisă, fără să se asigure, și a fost lovită de o autoutilitară marca Mercedes, condusă de un șofer de 19 ani, din Ghidici. În urma evenimentului, a rezultat rănirea șoferiței”, au comunicat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Dolj.

La volanul mașinii izbite violent se afla chiar directoarea școlii din localitate. Aceasta a ajuns în stare gravă la spital și a fost internată pe secția de Terapie Intensivă a Spitalului județean. ziaruldecraiova.ro

Sursa video: Facebook Mădălin Chipirlin