Va continua primaria sa pompeze bani la clubul de fotbal ?

0
752

Aproximativ 15 ani fara rezultate notabile , cteva promovari reusite mai degraba administrativ si multi ani in care desi echipa din Calafat a avut cel mai mare buget nu a reusit promovarea . Cat ne costa doar pentru a avea sansa sa ne luptam la promovare in liga a treia ? Peste 2 miliarde lei / an . Cat ne costa doar ca sa rezistam in liga a treia ? ASproximativ 5 miliarde lei vechi / an .

Este dispusa comunitatea sa suporte aceste cheltuieli ? Aste ne va putea raspunde doar viitorul primar si consiliu local . Exista si posibilitatea suportarii financiare a unor grupe de copii si juniori pentru a incuraja sportul de masa si speranta descoperirii unor noi talente .

Actualul primar asemenea multor consilieri le place cu siguranta fotbalul ceea ce va creste cu siguranta sansa continuarii finantarii clubului Dunarea Calafat . La mica departare de noi , in orasul Bailesti care s-a dezvoltat incomparabil mai mult in ultimii ani , administratia locala a redus considerabil investitiile la clubul de fotbal local . Bugetul de anul viitor va fi insa singurul care ne va da raspunsul .