Un’ te duci tu Fiforee …

0
1050

Va amintiti ca pe vremuri de mult apuse era un baiat prin protipendada din Banie care se numea Mihai Fifor ? Ca orice paduche incompetent dar cu o limba extrem de antrenata in linsul unor funduri cu greutate , si-a gasit un loc de Munca la sefia unui muzeu .

De acolo efortul limbii deja antrenate l-a propulasat in Parlament .  Ca orice gandac incompetent si posesor al maximum 2-3 voturi si-a creat o fizionomie de intelectual .

Cand vorbeste pare ca toate cuvintele se propaga dupa ce in sinapsele sale neurionale se duce o lupta de idei intre Goethe si Nietzsche . Daca esti paduche neaparat trebuie sa fii si tradator , asa ca omul a incercat niste manevre de culise in urma carora si-a luat un sut in cur la Dolj care l-a propulsat in stratosfera de unde a aterizat in respectabila organizatie de la Arad . Expertiza sa politica acolo ( la Arad )a facut ca PSD sa ia bataie de la PNL din orice pozitie inventata in Kamasutra .

Cu toate acestea , limba care intre timp capatase abilitati nationale a poposit in fundul lui Dragnea si asa individul a ajuns ministru . Cum resuste o limba care este agatata intr-un fund cu toate tentaculele sa continue sa sopteasca tampenii in ureche sefilor este o problema pe pe care medicina moderna nu a putut sa o desluseasca fiind se pare cauzata de o bacterie numita homus pupincuristus si care este extrem de rezistanta la orice tratament cu antibiotice .

Dupa ce Dragnea a devenit putin ocupat pentru 3 ani si 6 luni , pe principiul ” Oldies but Goodies ” limba s-a transferat de urgenta in fundul lui Dancila , individul capatand apetit pentru vintage din perioada in care lucra la mueu cu exponate istorice .

Ca orice caracter de doi bani acesta a incercat sa faca niste jocuri de culise prin Olt si Dolj tot cu ajutorul limbii placut susuratoare . Planurile nu au reusit iar aseara dupa ce a primit un nou sut in fund un coleg de partid il fugarea pe culoare intreband ” Unde este sobolanul ala de Fifor ? ”

Dorinta colegilor de -al vedea plecat definitiv pe acesta din partid este probabil mai mare decat dorinta populatiei Crimeei de a vedea plecata armata ruseasca de ocupatie iar in aceste conditii ne intrebam – Un te duci tu Fiforee ?