Un bărbat în vârstă de 38 de ani din Plenița,cercetat după ce a accidentat o femeie și a fugit de la locul faptei

0
1473

Un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Plenița, județul Dolj, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, a fost depistat, ieri, de către polițiștii din Craiova. 

Polițiștii rutieri au fost sesizați la data de 5 august, de către reprezentanții unui spital din Craiova, cu privire la faptul că, la unitatea medicală se prezentase o femeie de 60 de ani, din Craiova, care prezenta traumatisme la o mână și un picior, specifice unui accident rutier.

Victima nu a putut da detalii cu privire la ceea ce se întâmplase, însă, din verificările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că femeia ar fi fost lovită de un autoturism, în zona intersecției dintre străzile Iancu Jianu și Nicolae Titulescu.
Ulterior, polițiștii au identificat și persoana bănuită de producerea acestui accident, un bărbat de 38 de ani, din Plenița.

Cercetările continuă în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, urmând ca la finalizarea acestora dosarul penal să fie înaintat unității de parchet cu propunerile corespunzătoare.
Sursa-Realitatea de Craiova