Un barbat din Calafat, beat si fara permis, a intrat cu masina intr-un pom !

0
6850
În ziua de 16 martie a.c., polițiști din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Poiana Mare au fost sesizați cu privire la faptul că, între Poiana Mare și Calafat, a avut loc un accident cu victime.
Polițiștii ajunși la fața locului au identificat un tânăr de 30 de ani, din Calafat, în timp ce conducea un autoturism pe DN 55, ar fi efectuat o depășire în urma căreia ar fi pierdut controlul volanului, intrând în coliziune cu un copac, în afara părții carosabile.
Din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar în urma  testării cu aparatul alcooltest, a fost indicată o concentrație de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Bărbatul de 30 de ani a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, iar cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autoturism fără permis de conducere, sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă.