Un an si jumatate de realizari zero ale PNL-USR in Calafat si localitatile invecinate ! Realizari pe care le-au promis dar nu le-au realizat ” parafrazand ” un celebru procuror !

0
65

Dupa ce au urlat si s-au tavalit pe jos ca programul PNDL merge greu , ca realizarile primarilor PSD nu sunt senzationale ca Dragnea , ca Dancila  , liberalii au ajuns la guvernare rostogolind un bulgare imens pde promisiuni electorale .

Au inceput sa promita gaze , modernizarea portului , a caii ferate Calafat – Craiova si autostrada de la Calafat pana in Polonia . Insa cum promisiunile sunt si ele doar vorbe nimic nu -sa realizat si nici macar nu a inceput iar in privinta autostrazii transformate in drum expres intre timp , nu pana in Polonia ci pana la Lugoj au scos Calafatul , noaptea ca hotii , pe pe ruta acestuia . Cat despre gaze , conducta nu avanseaza nici macar cu 0,1 mm pe an .

Intre timp in zona au mai casigat alegerile si niste primari liberali , la Calafat , Poiana Mare sau Maglavit insa pana acum marile realizari au fost doar niste actiuni de curatenie care tin mai mult de normalitate decat de o administratie moderna . Cam atat au putut sa realizeze guvernul de dreapta si alesii sai in teritoriu in special in zona Calafatului .

Si pentru ca lumea sa mai uite ca tot ce au livrat au fost niste zgarieturi pe ochi demne de mate in calduri intre membrii coalitiei , un vajnic procuror i-a trantit un dosar   lui Claudiu Manda . Un dosar demn de Kafka aflat in cea mai buna aflat in cea mai buna verva creatoare . Liderul PSD si-ar fi dorit dar nu a obtinut 65 de voturi si astfel ar fi intervenit la un domn pe care nu il cunostea iar caruia din convorbirea telefonica reiese cu claritate ca nu ii cere nici o favoare .

Si oamenii din zona Calafatului si-ar fi dorit dar nu au obtinut rezolvarea macar a catorva dintre promisiunile PNL .