Trei investitii majore ale Consiliului Judetean condus de PSD vor fi finalizate anul viitor la Calafat ! Peste 80 de noi locuri de munca !

0
1220

Trei investitii majore ale Consiliului Judetean Dolj condus de PSD vor fi finalizate anul viitor la Calafat . In primul rand va fi finalizat masterplanul de apa cu realizarea canalizarii in satele Basarabi si Golenti . In acest masterpplan au fost deja realizate canalizarea satelor Ciupercenii Vechi , Basarabi si Golenti modernizarea statiei de apa de la Calafat precum si modernizarea statiei de epurare din aceeasi localitate cu o valoare de peste 25 milioane euro .

Tot anul viitor se va deschide si noua unitate a DGASPC care va crea peste 20 de noi locuri de munca . Investitia este finalizata in proportie de peste 80% iar realizarea ei a fost intrerupta datorita unor probleme juridice care s-au rezolvat intre timp .

Tot la Calafat se va deschide in lunile urmatoare si statia de transefer , sortare si compostare a deseurilor care de asemenea va crea peste 50 noi locuri de munca . In anii viitori Consiliul Judetean doreste deschiderea unui parc logistic la Calafat care ar fi sansa orasului pentru dezvoltarea economica . Tinand cont de locurile de munca deja create la unitatea DGASPC deja existenta si la Compania de Apa , precum si cele care urmeaza sa fie infiintate datorita investitiilor prezentate mai sus , Consiliul Judtean Dolj condus de PSD devine unul dintre cei mai mari angajatori de la Calafat .