Tache Constantin continua sa dezvolte Ghidiciul

Tache Constantin continua sa dezvolte Ghidiciul

Primar al unei comune tinere , Ghidiciul avand mai putin de 20 de ani de la desprinderea de Piscu Vechi , Constantin Tache a reusit implementarea experientei sale din domeniul privat . Acesta a reusit sa obtina numeroase proiecte .

Ca este vorba de piata , de targ , de apa si canalizare , de asfaltare , modernizare sedii ale unor institutii administrative , ''Tache de la Ghidici '' , asa cum ii spune lumea a reusit sa dezvoltae comunitatea pe care o conduce .

A reusit accesarea de fonduri europene si guvernamentale dar a reusit sa chibzuiasca foarte bune si fondurile bugetului local pe care le-a dirijat intotdeauna doar in proiecte de dezvoltare .

Impins de dorinta de a face cat mai multe pentru semenii sai primarul Ghidiciului a continuat sa depuna proiecte si in ultimii ani atat pe fonduri guvernamentale cat si europene . Multe dintre ACESTE PROIECTE AU AJUNS IN FAZA DE APROBARE si se vor transforma in realizate in anii care urmeaza .

Constantin Tache a reusit sa transforme viata locuitorilor din Ghidici si prin investitiile personale . Acesta a reusit sa realizeze o livada unicat prin zona noastra iar in viitorul apropiat fructele din aceasta livada se vor transforma in sucuri naturale la o fabrica care va fi realizata tot la Ghidici .