Sperante de locuri de munca . Cosmin Vasile viitor presedinte al CJ Dolj – Impreuna cu Radu Draghici vom realiza un Parc Logistic la Calafat

0
722

Podul Calafat-Vidin, pod feroviar și rutier pe Dunăre, care conectează orașele Calafat și Vidin este parte a coridorului paneuropean de transport care leagă (puncte terminale) orașul german Dresda de orașul Istanbul din Turcia și orașul Salonic din Grecia. În jurul orașului Calafat se află de asemenea zone cu un potențial ridicat.

Continuăm să aplicăm strategia județeană pentru protejarea mediului ambiant, din convingerea că, ocrotind natura și recurgând într-o cât mai mare măsură la soluții ecologice, putem asigura un grad mai bun al sănătății publice, pentru toți locuitorii județului. Dezvoltarea și fructificarea potențialului turistic sunt principalele linii cu ajutorul cărora să ajutăm locuitorii din Calafat. Orașul are un potențial extraordinar, atât din punct de vedere turistic, cât și istoric, social și economic. Din funcția de președinte al CJ Dolj mi-am propus dezvoltarea zonei Parc Logistic pentru transportul pe Dunăre, parc care va fi legat de zona Parcului Industrial de la Aeroport. Ca și consilier, Radu Drăghici a susținut în permanență proiectele benefice pentru oraș. El este candidat perfect pentru funcția de primar al municipiului Calafat!”, sustine  Cosmin Vasile.