Scene halucinante in ultima sedinta a Consiliului Local Calafat. Primarul si presedintele de sedinta isi imprumuta ochelarii intre ei

0
453

Au fost momente comice dar si jenante in acelasi timp pentru ceea ce ar trebui sa reprezinte alesii locali, in ultima sedinta a Consiliului Local Calafat. Dupa mai multe supuneri la vot, unde nu s-a intrunit votul, a fost ales in final un presedinte de sedinta. Fara desemnarea acestuia, sedinta nu ar fi putut avea loc. Consilierul PNL Viorel Florica a fost ales sa conduca sedinta. Doar ca atunci cand a ajuns la prezidiu, cu niste foi mototolite in mana, a constatat ca ii lipsesc ochelarii. Primarul, binevoitor, in plina pandemie, s-a oferit sa ii imprumute pe ai sai. Dioptriile sunt cele care i-au jucat feste presedintelui Florica pentru ca nu reusea sa citeasca materialele de pe ordinea de zi. Dupa mai multe tentative unde s-a ridicat si reasezat pe scaun in incercarea esuata de a citi, sala practic a izbucnit in rasete. Chiar si edilul si-a pus mainile in cap vazand situatia penibila.La un moment dat, primarul Doru Mituletu a cerut ajutorul consilierilor intreband daca nu cumva are cineva o pereche de ochelari cu dioptria de 2,5 sa-i imprumute presedintelui Florica. Bine ca a fost vorba despre citit si nu despre mancare ca poate se gasea cineva sa-i imprumute proteza dentara.

Dupa mai multe incercari nereusite ale consilierului de a citi materialele, primarul i-a cerut ochelarii inapoi si a prezidat practic el sedinta. Ramane de vazut acum cat de legala a fost aceasta sedinta condusa practic de primar, presedintele fiind doar un spectator mut.

Filmuletul comic poate fi vizionat pe pagina noastra de facebook.