S-au tăiat în plină stradă la Moțăței. După ce a provocat un accident rutier în lanț, un doljean a sărit cu cuțitul la unul dintre cei implicați în incident. Victima a ajuns la spital

0
4820

Incidentul s-a petrecut în localitatea Moțăței din Dolj, ziua în amiaza mare. Un doljean a reușit să provoace un adevărat carambol pe șosea.
Tânărul de 30 de ani a intrat în mașina din față care mergea regulamentar, după care a ricoșat într-o altă mașină de pe contrasens. Și ar fi fost doar un simplu accident rutier dacă după cele întâmplate nu s-ar fi declanșat un scandal monstru, soldat cu victime.

„Era o mașină cu numere de Bulgaria. A lovit mașina frateului meu în spate după care a intrat pe contrasens și a mai lovit o altă mașină care circula regulamentar. S-a dat jos din mașină baiatul și nervos a scos un cuțit și a venit spre noi să ne amenințe. Flutura cuțitul prin fața noastră, iscând un adevărat circ. La un moment dat la fața locului a ajuns și fiul șoferului celei de-a treia mașini implicate în accident. S-au luat la ceartă și șoferul vinovat s-a dus spre el și i-a înfipt cuțitul în picior. Au ajuns și polițiștii, bărbatul tăiat a fost dus la spital unde i s-au acordat îngrijiri medicale”, a declarat fratele unui dintre șoferii implicați în accident.

Mai mult decât atât, fratele șoferului spune că oamenii legii l-au îndemnat să meargă cu mașina lovită de la Poliția Moțăței la cea din Calafat, părăsind astfel locul faptei, lucru pentru care au fost mai apoi apostrofați de polițiștii din Calafat.

Victima are 40 de ani ai a ajuns la spitalul din Calafat cu o plagă tăiată.

Șoferul vinovat de producerea accidentului s-a ales cu dosar penal pentru conducere fără permis, refuzul sau sustragerea de la prelevare de probe biologice și lovire sau alte violente

ziaruldecraiova.ro