Restructurare prin angajare la primaria Calafat ? Actuala administratie continua angajarile desi in mandatul trecut sustinea ca trebuie blocate

0
2760

De mai multe ori in campanie reprezentantii PNL au sustinut ca se vor proceda la restructurari ample menite sa scada fondul imens de salarii al primariei . Chiar actualul primar impreuna cu alti membri PNL au sustinut in legislatura trecuta ca schema de personal a primariei este supraincarcata si ca trebuie blocate angajarile facute de fostul primar . Episoade de acest gen au fost multe iar scena a fost de cele mai multe ori sala de sedinte a Consiliului Local .

Odata cu obtinerea mandatului de primar de catre Doru Mituletu toata lumea se astepta la prezentarea unor masuri care sa determine o restructurare ampla . Numai ca in locul acestora vedem ca si actuala administratie continua sarabanda angajarilor dupa cum am vazut in ultimele zile . Structura bugetara nu s-a modificat iar fondul de salarii continua sa apese la fel de pregnant asupra cheltuielilor bugetare . Poate ca s-a modificat viziunea bugetara odata cu ajungerea la putere sau poate ca aceste angajari reprezinta doar preludiul mascat al unei viitoare restructurari . Toate acestea raman de vazut insa suprinzatoare este schimbarea rapida de optica generta de schimbarea statutului de la opozitie la putere .