Radu Draghici – un intelectual pentru primaria Calafat

0
1304

Dupa foarte mult timp primaria Calafat are printre candidatii importanti o persoana cu un profil intelectual evident . Tot trecutul si prezentul lui Radu Draghici exprima acest lucru .

Nascut intr-o familie de intelectuali , cu o facultate grea facuta la timpul ei pe vremea lui Ceausescu cu o cariera de inginer construita atat in productie cat si in zona administrativa , Radu Draghici este o persoana extrem de bine pregatita fiind probabil in ultimii ani cel mai bine argumentat  consilier local .

O mare parte din viata petrecuta alaturi de medici precum dr. Voinea Stelian sau dr. Pasca Liviu , intelectuali de exceptie ai orasului nostru ,  a constituit de asemenea o experienta care a contribuit decisiv la formarea lui Radu Draghici .

Dornic in permanenta de a-si lagi in permanenta orizontul cunoasterii acesta a devenit un adevarat specialist in zona juridica dar si administrativa fiind in permanenta in cautarea celor mai bune solutii atat la spital cat si in consiliul local .

Radu Draghici nu este un novice nici in politica , fiind presedinte al PSD Calafat si consilier local , lucru esential pentru un viitor primar care va trebui sa evite inabilitatile actualului edil atat in crearea unei majoritati cat si in actual administrativ .

Avand in vedera calitatile , expertiza  si profilul sau putem spune in sfarsit ca municipiul Calafat are in sfarsit sansa unui primar intelectual .