Radu Draghici : Nu pot să fiu “ golan “ pentru că părinții m-au invatat să am bun simț , nu pot să injur pentru că am fost invătat să respect

0
1160
 ” Au început jignirile cu Mihai Cotea si acum continuă cu mine . Ar fi jignit si atacat pe oricine are bun simt si nu se lasa atras in circul lor . Mi-au jignit familia , prietenii , susținătorii. Eu si colegii mei de partid, nu am votat niciodată impotriva intereselor Calafatului si probabil din aceasta cauză suntem terfeliți . Nu putem fi ca ei, pentru că ei iși doresc că toată lumea să coboare la nivelul lor . Ne despart ani de studiu, care nu ne lasă să coborâm in mocirlă . Mi se spune ca trebuie să am un alt comportament, mai vulgar, ca sa fiu votat . Nu pot să fiu altfel pentru că am fost ocupat sa invaț si să muncesc . Nu pot să fiu “ golan “ pentru că părinții m-au invatat să am bun simț , nu pot să injur pentru că am fost invătat să respect . Atât eu cât si Mihai Cotea am fost crescuți altfel și am venit cu o viziune noua de a face politică . O politică a bunului simț , o politică în care interesul Calafatului se află pe primul plan , o politică unde să nu se voteaze împotriva interesului calafetenilor, ci în favoarea cetățeanului.
Acesta sunt eu, Radu Draghici și vreau normalitatea in orașul și satele noastre.
Nu credeți că ar fi mai bine in loc de ură, învrajbire, atacuri si acuze nefondate să prezentam fiecare dintre noi ce dorim să facem pentru acest municipiu si satele arondate , iar cetățeanul să aleagă?
Cu siguranță asta-si dorește fiecare cetățean : liniște, ușa deschisă la primărie, un om care sa-i asculte și sa-i rezolve problemele.
Pentru mine toți cetătenii indiferent că sunt de la oraș sau de la sat, ca sunt imbracați in costum sau in salopetă, ca sunt români sau romi, au aceeași importantă, pentru că ii cunosc pe majoritatea dintre ei, pentru ca am copilarit cu ei, pentru ca le-am văzut copiii crescând.
Stimați cetățeni votați candidatul care credeți că vă reprezintă cel mai bine interesele dvs!” scrie Radu Draghici candidatul PSD la primaria municipiului Calafat .