Radu Draghici este omul care a modernizat spitalul municipal Calafat

0
629

Sprijinit de conducerile administrative din ultimii 10 ani reprezentate de dr. Voinea Stelian sau Daniela Dina , Radu Draghici a reusit modernizarea spitalului municipal Calafat care a ajuns unul dintre cele mai importante din judetul Dolj .

Atat de pe bancile consiliului local , cat si din functia pe care o detine Radu Draghici a dus o lupta permanenta pentru sanatatea calafetenilor .

Au fost deschise sectii noi , au fost modernizate altele , a fost cumparata aparatura , au aparut doctori noi si tineri . Aproape totul mirose a nou in spitalul calafetean . In curand vor fi deschise si alte sectii si alta aparatura medicala moderna va dota spitalul .

Au fost depuse si doua noi proiecte in valoare totala de peste 15 milioane euro pe fonduri europene , prin POR , prin care se va moderniza ambulatoriul si spitalul va fi dotat cu tehnica medicala de ultima generatie printre care si un tomograf .

Daca tatal sau , dr. Draghici a fost omul care a pus bazele acestui spital , iata ca fiul sau , Radu Draghici este cel care il modernizeaza impreuna cu managerii din ultimii zece ani si intregul personal .