PSD Calafat se intărește semnificativ !

0
1400

Desi aflata in opozitie PSD Calafat a primit intariri serioase in ultima luna . Oameni de mare calitate dar si numerosi tineri au fost atrasi in partid de noua conducere locala cu sprijinul coordonatorilor de la nivel judetean . Se lucreaza la remodelarea organizatiei intr-una foarte activa atat din vedere politic cat si la nivelul comunitatii .

PSD Calafat isi propune sa realizeze o opozitie constructiva , insa o opozitie care sa sanctioneze cu duritate eventualele derapaje ale puterii si in acelasi timp sa prezinte solutii alternative privind dezvoltarea comunitatii calafetene asa cum deja am vazut ca procedeaza noul presedinte Mihai Cotea . Daca la alegerile parlamentare PSD Calafat a obtinut peste 40 % , de acum inainte scorul acestora nu va mai fi sub 50% indiferent de natura alegerilor de asigura conducerea locala a PSD Calafat .

” Multumesc tuturor celor care au ales sa vina alaturi de noi in ultimele luni , chiar daca suntem in opozitie si le promit ca echipa PSD va tine cont de parerea tuturor . Va fi un efort comun , un efort in care ne angajam sa realizam cea mai puternica organizatie politica care a existat vreodata la Calafat . Vrem o organizatie care sa vina cu solutii si care sa se implice activ in viata comunitatii noastre . Nu vrem sa facem opozitie impotriva orasului asa cum au facut altii , noi vom fi in opozitie doar impotriva masurilor proaste ale puterii . Vom veni in continuare cu solutii . Nu vor mai exista agende personale la PSD , iar cei care vor alege sa puna interesele personale pe primul plan sau vor prefera o atitudine ambigua intre putere si opozitie vor trebui sa ne paraseasca si ne vor parasi indiferent de numele sau functia pe care o au . Trebuie sa intelegem ca trebuie sa fim loiali oamenilor, nu cu intereselor personale . Interesul nostru al tuturor trebuie sa fie doar Calafatul . ” sustine Mihai Cotea presedintele PSD Calafat .