Primarul Zero incearca sa blocheze candidatura lui Cotea . Cu Mihai Cotea primar , TASITRANS nu va mai avea acces la bugetul orasului

0
1774

Patru ani de mandat au insemnat pentru primarul Zero , patru ani de justificari . Considerat de multi calafeteni drept cel mai prost primar din istoria orasului , acesta nu a reusit niciodata sa isi asume esecurile . Mereu a gasit vinovati .

Mereu era altcineva vinovat pentru gafele si erorile sale . Ca era opozitia , liberalii , Mituletu , Traistaru , consiliul local , propriul partid , oamenii care l-au ajutat sa castige alegerile , fostul primar , angajatii primariei , viceprimarul, Mihai Cotea , Girtoi , Soros, extraterestrii , NASA sau KGB pentru primarul Ciobanu mereu existau consipratii mondiale care complotau impotriva sa .

La inceputul mandatului a facut un scandal monstru privind cheltuielile de la stadion si chiar a facut o plangere in acest sens . De curand totul s-a dovedit o facatura iar persoanele acuzate au fost gasite nevinovate . La fel in cazul celebru pe care il pomeneste . S-a vorbit de un prejudiciu de 17 miliarde care apoi a devenit 6 , mai apoi a devenit patru pentru ca in final in actiunea din instanta impotriva firmelor care se presupunea ca ar fi ajutat la fraudarea bugetului ajungandu-se la o suma de vreo 1,5 miliarde . Primarul s-a facut din nou de ras deoarece primaria a pierdut definitiv in instanta acel proces , justitia dovedint ca platile s-au facut legal .

Disperarea primarului este sa blocheze candidatura lui Mihai Cotea la primaria municipiul Calafat insa acesta refuza sa spuna faptul ca in raportul Curtii de Conturi nu este amintit nici un cuvintel despre Mihai Cotea cu toate eforturile unor persoane din primarie de a gasi ceva compromitator .

Aflat tot in filme , acesta transforma un acrosaj banal in care nu a existat nici macar o minima paguba materiala intr-un atentat la viata sa . Ce uita sa spuna primarul ca dupa acel acrosaj a fost dat disparut aproape 24 de ore ( pana i-ar fi disparut alcoolul din sange dupa cum sustin gurile rele ) .

Daca tot a scapat de oamenii care il incomodau dupa primul an de mandat , de ce nu a facut treaba in urmatorii 3 ? Urmatorii insa din pacate pentru el au fost mai dezastruosi decat primul .

Spune mereu ca I s-au facut reclamatii . Sa dovedeasca faptul ca unul dintre cei amintiti i-a facut vreo reclamatie . De fapt oamenii care au fost inlaturati erau singurii care au avut curajul sa ii spuna ca greseste . I-am spus ca nu este normal sa bea in timpul programului sau inaintea sedintelor de consiliu , i-am spus ca distruge bugetul cu incarcarea la maximum a schemei de personal , i-am spus sa nu faca teren de tenis pe plaja , i-am spus sa nu faca pista de biciclete subacvatica , i-am spus sa nu se mai duca la pacanele ( macar in timpul programului ) , i-am spus sa stea mai putin pe facebook si mai mult in oras , i-am spus sa nu isi faca tablou si i-am spus sa nu isi mai minta toti partenerii politici  .Toate lucrurile pe care i le-am spus au fost de fata cu numerosi martori .Acuzatiile sale se indrapta catre oameni care nu mai sunt si nici nu vor mai reveni vreodata la primarie .

Primarului ii ramane insa sa explice de ce nu a fost in stare sa faca nimic desi a avut in majoritatea timpului majoritate , de ce a transformat totul intr-un circ , de ce a transformat functia de primar intr- bataie de joc .

De fapt disperarea lui Ciobanu este legata de faptul ca nu mai este candidatul PSD , postura din care el credea ca poate sa iasa din nou primar . Acesta incearca sa blocheze pe toate caile candidatura lui Cotea despre care se stie ca este o persoana cu o situatie financiara stabila si care nu ar mai permite firmelor apropiate primarului sa se mai conecteze la bugetul primariei . Este extrem de ciudat sa vezi un individ care a avut contracte de miliarde cu primaria cum acuza pe altii ca sunt hoti . Poate isi aminteste episodul , cu mai multi martori , cand se milogea de noi ca sa il rugam pe Mircea Guta sa ii mai dea un contract si a ramas profund surprins cand a vazut ca nu ne bagam in asemenea lucruri . Erau cel putin 6 martori la acel eveniment . La fel cum se milogea de noi in mod direct sau prin interpusi sa il ajutam sa ajunga primar .

Pentru toate afirmatiile sale il voi actiona in judecata , in calitate de administrator al Ziarului de Calafat . Suma ceruta drept despagubire va fi egala cu suma pe care a incasat-o firma TASITRANS ( administrata de primar pana cand a cedat-o socrului sau ) de la bugetul local si va fi donata tot bugetului local .