Primarul Zero a trecut de la SF la filme cu spioni ! Minciunile sale au fost oprite de justitie ! Un mandat in care singurele realizari au fost minciunile !

0
1204

Mai ceva ca o pitipoanca in cautare de niscaiva flacai cu ceva parale , primarul zero a trecut de ceva vreme la live-uri pe facebook . Macar termina mandatul in nota in care a inceput-o . Atacandu-si oamenii care i-au facut bine in viata . Din prima zi a mandatului , primul sau scop a fost sa faca niste dosare adversarilor . A inceput cu clubul de fotbal si cu un dosar pentru un pretins furt de fier vechi prin care credea ca il infunda pe Doru Mituletu .

Dosarul de la fotbal s-a dovedit o fasaiala , oamenii fiind gasiti nevinovati iar despre cel cu fierul vechi nu s-a mai auzit nimic desi au trecut 4 ani . Dupa acestea a demarat la excluderea din primarie a tuturor care aveau curajul sa ii explice ca duce orasul catre cea mai proasta administratie din istoria sa . A intocmit o comisie de ancheta , in mod ilegal , si a fabricat un alt dosar unor angajati . Se pare ca unii  membri ai acelei comisii au declarat deja in fata organelor ca au fost fortati de catre primar sa realizeze acel dosar in mod ilegal . Este insa mai putin important acum deoarece si acest dosar precum toate cele realizate de catre primar nu a avut nici o finaliate . Nici unul dintre cei acuzati nu este nici macar urmarit penal . Disperat sa faca dosare , Zero a mai masluit un dosar pentru asa zise cursuri realizate pe banii primariei . In acel dosar pe care nici macar nu l-a putut trece in latura penala , primaria se pare ca pierde procesele pe banda rulanta . De fapt in elucubratiile de aseara chiar specimennul zero recunoaste ca prejudiciul nu este cel anuntat , ca organele curtii de conturi nu au gasit nimic despre Cotea si ca nici faptele nu au putut fi demonstrate dar pune din nou totul pe alte teorii conspirationiste .

Are curajul sa spuna ca nu bea in primarie . Astept sa ma dea in judecata ca sa ii aduc 10 martori ca sa ii dovedeasca contrariul . Din pacate el nu poate sa aduca martori pentru nimic din ceea ce spune . Tot ce vantura sunt niste hartii scoase din context pe care nu a reusit sa le dovedesca ca sunt ilegale de catre organele de cercetare penala .

Cu siguranta starea  sa pare mult agravata cand spune ca un candidat la primarie i-a dat foc la groapa de gunoi . Teoriile conspiratiei creeaza intotdeauna afectiuni care se trateaza la un spital de la Poiana Mare . Dar daca este sa mergem pe logica psihozei schizoide ne putem intreba de ce depozita gunoiul pe islaz si de ce nu l-a pazit avand in vedere ca oamenii din cartierul Cobuz au sesizat anul trecut ca gunoaiele au fost aprinse de cel putin zece ori . Oameni din Mogador sustin ca focul este aprins chiar de catre angajatii primariei pentru a reduce cantitatea de gunoiae stransa pe islaz . Ceea ce este cert insa este faptul ca gunoiul este depozitat acolo la ordinul primarului , asa cum recunosc chiar soferii primariei intr-un reportaj al DIGI 24 , iar amenzile de la Garda de Mediu vor fi suportate chiar de catre primar in mandatul viitor .

Primarul se dezvinovateste in legatura cu bautura . Eu am zece martori care confirma spusele mele iar ca sa va convingeti intrebati orice angajat al primariei .

Cat despre realizarile sale …asta o pot evalua calafetenii . Faptul ca este la 2% in sondaje cred ca spune totul .

Vad ca spune ca mi-a cerut demisia ! Niciodata nu s-a intamplat asa ceva . Si daca tot am amintit despre lucruri pe care i le-am spus o sa ma mai refer la inca doua . I-am spus sa nu mai aminteasca despre fabrica de conserve si apele termale pentru ca nu sunt realizabile si se va face de ras . Rezultatul se vede . Consiliul nu l-a impiedicat sa le realizeze .

Si daca tot vorbim de Consiliul Local , sa isi aminteasca domnul primar ca anumite proiecte pe fonduri europene nu au fost votate de catre consiliu pentru ca risipise banii pe fondul de salarii al primariei iar proiectul de hotarare nu avea viza departamentului financiar .Intregul mandat al lui Ciobanu este un lung sir de justificari , vaicareli iar singura constanta este lipsa de barbatie in a-si asuma greselile . Este clar ca atunci cand faci atata rau oamenilor care ti-au facut bine , mintea ta gaseste cu siguranta justificari pe care in timp sa le crezi reale pentru ca altfel nu te-ai mai putea privi in oglinda .

Ma hotarasem sa nu mai amintesc de acest personaj sinistru insa domnul primar se pare ca vrea cu tot dinadinsul sa fie in centrul atentiei doar cu scandaluri asa cum a fost intregul sau mandat asa ca in curand veti avea dovezi nu numai a modului dezastruos in care a condus primaria dar si a numeroselor ilegalitati in jurul carora a gravitat in ultimii 10 ani .

PS . E atat de reconfortant sa vezi cum membri ai unui anumit partid se bucura si distribuie postarile primarului desi membri ai aceluiasi partid incepand cu presedintele au fost de asemenea sicanati cu dosare de catre primarul zero . Abia atunci iti dai seama cat de mult politica distorsioneaza sufletul anumitor oameni .