Primarul si PNL propun votarea unor proiecte pe care le-au respins in mandatul trecut ! Erau bune si atunci sau au devenit bune pe parcurs ?

0
1449

In sedinta Consiliului Local sunt mai multe proiecte pe ordinea de zi care se identifica mai mult in zona administrativa . Surprinzator printre acestea gasim si cel putin doua proiecte care nu au fost votate de catre actualul primar si de catre consilierii PNL in mandatul trecut . Intrebarea este daca aceste proiecte erau bune si atunci sau au fost reconsiderate intre timp ? Sau poate au devenit bune pe parcurs . O greseala recunoscuta e pe jumatate iertata dupa cum spune un vechi proverb .

Daca in schimb proiectele in sine nu au suferit modificari majore dupa cum se vede la prima vedere , intrebarea este de ce nu au fost votate atunci mai ales ca pe finalul mandatului nu ar mai fi adus nici un beneficiu electoral fostului primar . Si daca tot o faci macar fa niste modificari esentiale care sa justifice votarea acestor proiecte dupa ce in urma cu trei luni le-ai refuzat . Ramanem la parerea ca oricat de bun sau de bine intentionat ar fi un primar , el nu poate remedia toate aspectele sensibile si delicate fara o echipa cel putin decenta care sa il consilieze si sa il sustina . Referitor la angajarile de muncitori din informatiile noastre PSD nu se va opune cum nu se va opune nici proiectelor reevaluate insa ne putem pune intrebari . Ziarul de Calafat va face o opozitie constructiva asemenea actualei opozitii din Consiliul Local si tocmai de aceea sustinem ca majoritatea proiectelor de pe ordinea de zi , chiar si asa reevaluate , trebuie votate . Asa cum am mai spus vom aprecia si sustine toate proiectele bune si mai ales pe cele care au o anumita consistenta dar nu ne vom opri sa atragem atentia atunci cand lucrurile nu sunt clare . Puterea ar trebui sa se bazeze mai degraba pe critica bine intentionata decat pe limbile foarte penetrante ale celor care isi castiga existenta doar in acest mod . Cu aceasta ocazie ne oprim putin sa laudam campania de voluntariat . Nu atat pentru efect cat pentru speranta ca va trezi spiritul voluntariatului in randul cat mai multor calafeteni .