Primaria Ciupercenii Noi demonteaza atacurile nefondate !

0
1550
I N F O R M A R E
Referitor la postarile aparute pe Facebook si in ceea ce priveste cheltuirea banilor publici ai comunei Ciupercenii Noi, dorim sa facem cateva precizari, care vor lamuri populatia ca ceea ce a vazut pana acum in postari nu sunt decat manipulari.
1.ALIMENTAREA CU APA
Datorita aparitiei unor modificari in buletinele de analiza a apei, se impune dotarea Statiei de apa cu un sistem de tratare a apei. In urma unui studiu de oportunitate s-a ajuns la concluzia sa se renunte la sistemul de tratare a apei care este mult mai costisitor si automat implica marirea pretului apei, in schimbul racordarii celor doua statii de apa din localitate la conducta de apa Calafat – Poiana Mare ce trece prin marginea Satului Smardan, apa ce corespunde tehnic parametrilor de potabilitate. Pentru a obtine finantarea este nevoie de studii, avize si proiecte.
2.MARIREA PRETULUI LA APA – este doar o propunere a societatii SC Gospodarie Comunala Ciupercenii Noi SRL (care administreaza reteaua de apa), propunere care poate fi aprobata sau respinsa de catre Consiliul Local (FIIND SINGURUL ORGAN ABILITAT IN ACEST SENS).
Rugam pe domnii, Ionut Dumitru si Arnautu Catalin (consilier local), care au afirmat prin postarile lor ca exista consumatori ilegali de apa in comuna, sa publice lista cu acestia pentru a-i obliga sa intre in legalitate. In cazul in care nu o vor face trebuie sa prezinte public scuze pentru minciunile postate pe Facebook.
3. ACHIZITIILE PUBLICE – Carburanti, lubrifianti, materiale, etc.
Acestea sunt publice, pot fi consultate de cine doreste, la orice ora din zi si din noapte.
Informatiile privind sumele publicate de dvs. sunt luate din programul electronic la care are acces orice cetatean.
Sa nu credeti domnilor Ionut Dumitru si Arnautu Catalin ca detineti informatii secrete pe care le dezvaluiti cetatenilor.
Dumneavoastra, domnule, Arnautu Catalin, ne pare rau ca nu ati cunoscut acest lucru, pe care, de altfel, l-ati si votat in sedintele de Consiliu Local impreuna cu domnul, Dumitru Gheorghe.
PRECIZARE
Referitor la postarea noastra anterioara
prin care i-am rugat pe domnii Ionut Dumitru si Arnautu Catalin sa posteze lista cu consumatorii ilegali de apa, acestia, in loc sa posteze acea lista au trecut la amenintari.
Consideram ca afirmatia lor privind existenta consumatorilor ilegali de apa nu se sustine, motiv pentru care le solicitam sa prezinte scuze in mod public pentru minciunile postate pe Facebook.
In ceea ce priveste solicitarea dumnealor de a prezenta cetatenilor masurile luate privind furtul de energie electrica de la statia de apa, ii rugam sa se adreseze organelor de cercetare pentru a afla stadiul in care se afla cercetarile in acest dosar.