Prezentare candidati primaria Calafat : Lucian Zero Ciobanu – ProRomania

0
2135

Fost vames , acesta pe la mijlocul anilor 2000 cand verificarea si controlul la frontiera nu mai era deja o meserie foarte banoasa si-a  facut o firma cu obiecte principale de activitate constructiile si comercializarea materialelor de constructii .

Ca un adevarat intreprinzator intrat pe piata libera , Lucian Zero Ciobanu a construit si a vandut materiale de constructii in special statului . Multe dintre contractele sale ridica mari semne de intrebare , aparand atat in presa cat si in atentia organelor statului .

Luat de la 2% si parasutat de catre Mircea Guta in fotoliul de primar , Lucian Ciobanu s-a dovedit , in opinia multor calafeteni , cel mai prost primar din istoria Calafatului .

Testat in mai multe sondaje in care a avut rezultate dezastruoase , acestuia nu i-a mai fost reinnoita propunerea de a candida din partea PSD . In loc sa ramana sa ajute partidul care l-a promovat si l-a ajutat sa ajunga in functia de primar , Lucian Zero Ciobanu a ales sa tradeze si sa treaca la ProRomania . Parasit si de catre ultimii apropiati , Zero nu va reusi sa obtina nici macar un loc de consilier pentru noul sau partid .