PNL propune un candidat tanar venit din mediul privat pentru primaria comunei Ciupercenii Noi

0
1650

Vineri 14.02.2019 , Partidul National Liberal si-a anuntat candidatul pentru primaria comunei Ciupercenii Noi . Ca si in multe alte cazuri , liberalii continua sa mearga pe mana unor candidati tineri , oameni care nu au mai fost implicati in politica si care nu au deprins metehnele politicianiste care au facut de nenumarate ori rau comunitatilor pe care le-au condus      Candidatul PNL este Dumitru Ionut Gabriel nascut la data de  17.08.1989 . Acesta a  absolvit scoala generala la Ciupercenii Noi iar studiile liceale  la Calafat  , la liceul teoretic Independenta .

     Din anul 2012 este absolvent al facultatii de Drept iar din 2017 este masterand al Facultatii de Agronomie din Craiova .

      Intre 2012 -2015 a lucrat ca jurist in cadrul unui prestigios birou de avocatura din Craiova unde si-a desavarsit experianta profesionala juridica .

       A lucrat in permanenta in mediul privat fiind din 2016 pana in prezent administrator la   SC CEREAL BUR SRL, societate cu profil agricol si jurist la SC BURIONSIL SRL .

       ” As vrea ca experianta mea acumulata in mediul privat sa ofere o alternativa locuitorilor comunei Ciupercenii Noi . Vreau o administratie moderna  bazata pe atragere de fonduri europene , pe o cheltuire eficienta a banului public , pe investitii care sa imbunatateasca viata locuitorilor comunei . Foarte importanta este cheltuirea transparenta a banului public . Cetatenii comunei trebuie sa fie informati in permanenta despre deciziile luate la primarie si in Consiliul Local . In curand voi prezenta  proiectele si solutiile mele pentru viitorul comunei noastre ” . sustine Dumitru Ionut Gabriel candidatul PNL pentru functia de primar a comunei Ciupercenii Noi .