PMP CALAFAT – Doi profesori si un doctor veterinar respectati alaturi de cel mai prost primar din istoria Calafatului

0
2658

Incepem analiza partidelor calafetene aplecandu-ne in special asupra echipelor si listelor de consilieri . Cel mai pestrit si multicolor pare a fi PMP . Apasat de umbra probabil a celui mai prost primar din istoria Calafatului , PMP aduce si cateva lucruri pozitive . Doi profesori cu o inteligenta peste medie si o cariera solida in spate si un doctor veterinar priceput se afla in prima parte a listei . Din pacate pentru acestia lista mai contine si cateva persoane care au redefinit notiunea de pupincurism iar daca vei cauta vreodata in DEX detalii despre acest cuvant cu siguranta vei gasi poza lor alaturi de explicatii .

Intreaga lor activitate a fost inchinata pe altarul mereu plin de ofrande al preamaririi sefului indiferent cine ar fi fost acesta si indiferent de gradul de cretinism al acestuia . Cativa din aceasta lista , in special cei cu probleme grave de sciatica provocate de extremele contorsiuni realizate in fata sefilor , deja si-au acontat votul catre alte partide si candidati care , spera ei , le vor oferi sansa continuarii unei cariere intru slavirea viitorului primar .

Piesa de rezistenta , opera de arta este unicul Lucian Ciobanu . Propasit la o candidatura fara nici o sansa pe axa PRM – UNPR – PSD – PROROMANIA – PMP ,  Lucian Ciobanu este primarul doljean aflat in functie care are cea mai mica intentie de vot . Autor de scenete de proasta calitate , el este ctitorul incalzirii pe ape termale , terenuri de sport din asfalt pe plaja , piste subacvatice de biciclete si alte bazaconii prea temerare chiar si pentru scenariul din Las Fierbinti . Proimisiunile legate de fabica de conserve , componente auto , proiecte de mii de miliarde pe care le schimonosea printre sughituri au ramas doar o amintire . Ceea ce a ramas au fost scandalurile , pacanelele si mirosul pregnant de alcool ( bineinteles doar cu ocazia delegatiilor straine 🙂  ) .

Cotat cu 8-9 % cu ocazia primului sondaj din iulie , Ciobanu a scazut sub 5% in sondajul din luna august dupa razgandeala pe care o credea cu efect electoral si aterizarea la PMP .

Chiar daca are sansa unui consilier , insasi existenta lui Ciobanu pe lista va exclude PMP de la orice viitoare constructie in Consiliul Local ,deoarece nici un viitor primar si partid castigator nu isi va asuma o asemenea alianta cu grave efecte electorale . De asemenea lispa de predictibilitate dar si lipsa de incredere manifestate fata de Ciobanu va accentua dificultatea acestui partid sa isi gaseasca o cale in ecuatia post alegeri .