Planul de distrugere a producatorilor romani – capitolul 2 ! Targurile de Craciun in aer liber trebuie inchise , mallurile insa raman deschise !

0
1664

Nu tin de loc , nici macar ca simpla lecturare , la teoriile conspiratiei . Intotdeauna pe apostolii lor ii consider mai apropae de spitalele de psihiatrie decat de realitatile cotidiene .

Din pacate vedem cum de multe ori teoriile conspiratiei transced din paginile unor publicatii obscure in realitatea noastra cea de toate zilele . Altfel cum ai putea crede ca presedintele Romaniei poate sustine pe fata mutinationalele din zona retailului in defavoarea producatorilor romani . Oricine spunea asta in urma cu un an , ii sugerai ca nu i-ar strica cateva sedinte bune pe canapeaua confortabila a unui psihanalist .

Acum insa singura optiune credibila este sa credem ca omul sustine interese straine in defavoarea celor romanesti . Pentru ca este imposibil sa intelegem cum o piata sau un targ de Craciun in aer liber reprezinta un pericol epidemiologic mai mare decat un mall inchis si ticsit cu mii de oameni . Cea mai buna situatie pentru noi este sa credem ca omul este in slujba unor interese straine pentru ca alternativa este mult mai grava si ar insemna ca omul este nebun sau prost .