PENIBIL ! La Băilești , noua primăriță se laudă cu proiectele lui Pistrițu !

PENIBIL ! La Băilești , noua primăriță se laudă cu proiectele lui Pistrițu !
La Bailesti obtinerea unui proiect major a fost momentul unor atitudini politicianiste penibile . Desi proiectul gazelor fususe opera fostului primar Costel Pistritu , invalidat pentru niste motive absurde , liberalii in goana dupa voturi s-au grabit sa o felicite pe noua primarita si viitoarea candidata liberala al carei singur merit a fost ca fusese pusa de Pistritu primar interimar . Costel Pistritu a fost primarul Bailestiului mai mult de trei mandate , perioada in care a reusit absorbtia a numeroase fonduri europene si guvernamentale care au schimbat fata orasului . Actualul proiect al gazelor este realizat tot in perioada in care acesta a fost primar . Nu este insa neobisnuit la liberali sa isi asume proiectele altora deoarece am vazut aceasta atitudine la mai multi alesi locali ai acestui partid .
Guvernul a aprobat finanţarea pentru înfiinţarea reţelei de distribuţie a gazelor naturale.
Primele proiecte pentru investiții în realizarea, extinderea și modernizarea infrastructurii de distribuție a gazelor naturale, în valoare totală de 3.854.583.847,09 lei, finanțate prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, au fost aprobate astăzi de Ministerul Dezvoltării.
Județul Dolj se evidențiază printr-o investiție majoră, de peste 119 milioane de lei (24 milioane de euro), pentru infiinţarea reţelei de distribuţie a gazelor naturale în municipiul Băileşti. Obiectivele vizează dezvoltarea rețelelor inteligente de distribuție a gazelor naturale, pentru a asigura acest serviciu de bază pentru cetățenii care nu sunt racordați la rețeaua de gaze naturale.
Sunt pași importanți care se fac în direcția dezvoltării comunităților locale, prin proiecte viabile și eficiente.