Patru locuitori ai municipiului Calafatului amendati pentru ca l-au criticat pe primar ! Totul sub pretextul ordonantei militare !

0
2053
,,Am aflat cu stupoare că patru crescători de animale din Ciupercenii Vechi, care au venit în ședința de Consiliu Local cu o problemă vitală pentru animalele lor și anume contractele pentru închirierea suprafetelor de pajiște naturală ( fânețe și pășune), au fost sacționați contravențional de Poliția Locală pentru încălcarea prevederilor Ordonanțelor Militare.
Oare convocarea și desfășurarea acelei ședințe de consiliu ( 17 consilieri + secretar+jurist+ primar+reprezentanți sătești+angajați ai primăriei= aprox. 25 persoane) au respectat prevederile Ordonantelor Militare ? 
Ce lege au încălcat acei patru oameni, în plus față de ceilalți 25 de participanți la ședință ?
Știu că au avut în ședință o discuție mai aprinsă cu primarul. Oare este un motiv suficient să amendezi acei oameni ?
Cum Doamne iartă-mă, polițiștii locali prezenți la ședință, au permis accesul oamenilor în sedință fără obiecții( atunci nu încălcau legea?)iar după discuția aprinsă cu primarul, le dau amenzi ?
Ba mai mult, au nevoie de o săptămână să constate contravențiile și să scrie cele patru procese verbale ( de pe 13 până pe 21) !
Să vă fie rușine, asa cum mie, ca viceprimar și consilier local mi-e rușine cu voi, cu toți cei implicați, de la cel mai mic, la cel mai mare ! RUȘINE !!!,,. sustine intr-o postare pe facebook viceprimarul Leontin Afrenie .