NEPI Rockcastle investește 125 milioane de euro în noul mall de la Craiova - peste 1000 de noi locuri de munca

NEPI Rockcastle investește 125 milioane de euro în noul mall de la Craiova - peste 1000 de noi locuri de munca

NEPI Rockcastle a anunțat demararea lucrărilor de construcție la Promenada Mall Craiova, o investiție care se ridică la 125 milioane euro. Mallul urmează să fie inaugurat la sfârșitul lui 2023. Este cea mai mare investiție în retail anunțată de la începutul pandemiei.

Construit pe un teren de aproximativ 200.000 mp, centrul comercial va dispune de o suprafață închiriabilă de 53.000 mp, cu o suprafață construită de 72.000 mp și 2.100 locuri de parcare, pe care la va pune la dispoziția clienților săi.

”Lucrările efective de construcție au demarat după pregătirea terenului și obținerea în această lună a tuturor autorizațiilor și avansează conform graficului stabilit. Suntem acum în măsură să spunem că Promenada Craiova va fi inaugurat până la finele anului viitor. Știm că este un centru comercial așteptat de craioveni, iar investiția de la Craiova este cea mai mare pe care grupul NEPI Rockcastle o realizează în România, în afara Bucureștiului. Acest lucru demonstrează încă o dată încrederea pe care o avem în potențialul capitalei Olteniei”, a declarat Marius Barbu, Asset Director, NEPI Rockcastle.

Ancora mallului este primul hypermarket Carrefour din oraș, iar Dedeman va deschide un magazin cu o suprafață de peste 16.000 mp.

NEPI Rockcastle este cel mai mare propritar de centre comerciale din România. Compania deține 20 de centre comerciale și șaspte strip mall-uri, în cele mai importante orașe din țară.