Momentele alea Kodak cand profitorii ar deveni tradatori dar nu pot

0
1061

Stiti cum e in fiecare partid , in fiecare organizatie politica ? Sunt vreo 200 care muncesc si vreo 4-5 care profita . In afara de aia care profita mai sunt mai sunt 10-15 care se expun si se afla in pozitii din care au numai de pierdut .

Cand treaba se nasoleste din cauza pierderii guvernarii sau din cauza unor viitoare alegeri cu rezultat incert siti cine incearca sa se salveze primii ? Aia care au profitat cel mai mult de pe urma partidului oricare ar fi acela . Nici nu se pot transfera pentru ca nu ii primeste nimeni in partidul advers , nici nu pot ramane bine ancorati in partidul de pe urma caruia au profitat pentru ca spera ca adversarii vor uita de ei . Tot ce isi doresc ei este sa fie low profile .  Daca castiga ai lor sa zica ” bravo baieti , am fost alaturi de voi ” , daca castiga adversarii textul pregatit va fi ” ati vazut ca noi nu ne-am bagat si mai mult chiar v-am ajutat sa ii bateti pe javrele alea care ne-au ajutat pe noi sa ajungem putrezi de  bogati ” . Tot ce vor baietii astia este ca altii sa se bata pentru ei iar ei sa stea la cotitura . Uite ca nu se mai poate .

Toti astia sunt de fapt un multiplu de zero . Ei stiu ca sunt zero si ca doar un moment favorabil in istorie i-a facut sa devina profitorii de serviciu . Baietii astia indiferent de culoarea politica vor deveni de acum clientii Ziarului de Calafat . Pentru ca am tacut prea mult , iar in urma luptelor politice au ajuns mereu sa profite toate nevertebratele .

P.S. Felicitari alora care nu i-au primit .