Mihai Cotea : PSD Calafat propune reducerea de impozite pentru fiecare loc de munca nou creat de catre agentii economici din Calafat

Mihai Cotea : PSD Calafat propune reducerea de impozite pentru fiecare loc de munca nou creat de catre agentii economici din Calafat
Asa cum am promis , noi cei de la PSD Calafat , sustinuti in consiliul local de catre consilierii PMP si chiar PNL am sutinut si votat mai multe masuri economice pentru mediul economic din Calafat .
➡️Reducerea cu 10% pentru impozitele platite anticipat si reducerea cu 50% pentru cladirile nerezidentiale .
➡️Pentru a atrage investitori si a crea noi locuri de munca trebuie facuti si alti pasi insa . De aceea propunem reducerea de impozite la bugetul local pentru fiecare loc de munca nou creat . Reducerile trebuie sa fie intre 50-100% si pe perioade intre 1 si 20 de ani in functie de locurile de munca nou create . Trebuie avute in vedere toate tipurile de taxe si impozite , chiar si chiriile sau concesionarile . Intr-un oras aproape mort economic doar cu facilitati suplimentare poti atrage investitii si investitori .
‼Doar atragerea de investitori poate readuce acasa diaspora si poate reface cresterea demografica . In curand vom veni si cu alte propuneri in acest sens .
‼In alta ordine de idei as vrea sa fac cateva corecturi necesare doarece vad ca se minte cu nerusinare .
➡️PSD nu a votat impotriva refacerii monumentelor iar acest lucru se poate vedea in proiectul de buget si in materialul video al sedintei de atunci .
➡️De asemenea PSD a alocat bani pentru clubul de fotbal si va aloca in continuare . Singurul lucru pe care l-am cerut a fost o comisie de analiza a modului in care sunt cheltuiti acesti bani .
‼Nu inteleg de ce actuala conducere a primariei este deranjata ca se doreste verificarea modului in care sunt cheltuiti banii . In cadrul proiectului de buget am alocat bani mai multi decat ceruse primaria la mai multe capitole : sanatate , invatamant , piata industriala .
‼Singura divergenta majora a fost faptul ca membri PSD au sustinut introducerea apei si canalizarii pe anumite strazi unde aceste lucruri lipseau . Vom demonta cu documente si materialele video ale sedintelor toate minciunile aruncate in spatiul public . - scrie pe facebook , mihai Cotea presedintele PSD Calafat .