Mihai Cotea : In loc sa realizam parcul industrial , la Calafat se schimba băncuțe , pavele si floricele

Mihai Cotea : In loc sa realizam parcul industrial , la Calafat se schimba  băncuțe , pavele si floricele
Din pacate vedem din nou cum oportunitatile ne ocolesc . Aflam ca municipiul Bailesti a obtinut o finantare de 24 milioane de euro pentru extinderea retelei de gaze iar noi, la Calafat, continuam sa ne axam pe schimbarea de pavele , bancute , floricele si alte lucrari de imagine .
➡️In mandatul trecut am pierdut deja doua proiecte de peste 5 milioane de euro pentru ca oamenii din actuala conducere a orasului au boicotat proiectele PSD si ale fostului primar . Alte milioane de euro sunt pe cale sa se piarda in proiectul de la spital si se pare ca nu se face nimic in acest sens .
➡️Am propus realizarea unui parc industrial si am votat in Consiliul Local extinderea retelelor de apa si canalizare si de asemenea administratia locala nu a facut inca nici un pas in acest sens . Stiu ca sunt proiecte care dureaza mult si nu sunt de imagine , dar nu putem revitaliza orasul cu bancute , pavele si floricele .
‼ Vom continua sa ne mintim singuri si sa aplaudam extaziati de cate ori vedem o postare pe facebook in care primaria se mai lauda ca a facut un lucru inutil insa cu fiecare asemenea bataie din palme continuam sa ne trimitem copii sa munceasca in strainatate sau in alte orase . - scrie intr-o postare pe facebook , Mihai Cotea presedintele PSD Calafat