Mihai Cotea creste spectaculos in sondaje

0
1699

Conform unor cercetari socilologice realizate saptamana trecuta candidatul PSD a inregistrat o crestere spectaculoasa , practic triplandu-si scorul electoral de la momentul anuntarii candidaturii sale din partea PSD . Conform sondajelor de opinie Mihai Cotea isi va continua cresterea electorala avand un trend care ii va asigura o victorie detasatata la alegerile viitoare .

Si pentru ca noi putem sa certificam intotdeauna informatiile prezentate vom prezenta sondajul in original pentru a putea fi analizat de catre toti calafetenii .

Vom prezenta raspunsurile la toate intrebarile pentru ca toti candidatii sa vada ce parere au oamenii despre ei . Sondajul dupa cum veti vedea in ultima postare referitoare la acesta este realizat de catre o firma prestigioasa in domeniu . Vor fi surprize mari dar si multe persoane care se vor dezumfla brusc . vom prezenta trei sondaje realizate prin metoda clasica( realizate in perioada noiembrie – febriarie )  si unul telefonic( realizat saptamana trecuta ) . ( toate certificate de companii seroase ) . Asteptam si alte partide sa prezinte sondaje realizate de catre firme recunioscute in domeniu , asa cum le vom prezenta si noi . cu date de identificare , semnatura , stampila , etc .