Medicul Mugur Riza a fost gasit spanzurat !

0
4423

Medicul urolog Mugur Riza, care a lucrat în cadrul Spitalului Județean Clinic de Urgență Craiova, și-a pus capăt zilelor, marți, fiind găsit spânzurat într-o casă de vacanță de către soția sa.

„În cursul acesti zile, în jurul orei 14.30, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Melineşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat a fost găsit sp’nzurat în locuinţa pe care o deţine pe raza localităţii Floreşti. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au identificat un bărbat de 64 de ani, din Craiova, care a fost găsit sp’nzurat într-o anexă gospodărească”, anunță IPJ Dolj.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând a fi dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului.

Medicul a fost găsit fără suflare de către soție, acesta nelăsând niciun bilet în care să spună de ce a recurs la un asemenea gest.

Mugur Riza nu mai lucra la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova de mai bine de un an și jumătate, după ce i-a fost desfăcut contractul în urma scandalurilor în care a fost implicat. Medicul s-a bătut de mai multe ori cu colegii în sala de operație și, de cele mai multe ori, a fost nevoie de poliție pentru aplanarea scandalurilor.