Marius Minea este omul potrivit pentru Piscu Vechi

0
1700

Compusă din două sate, comuna Piscu Vechi a fost modernizată în ultimii patru ani, grație primarului Marius Minea și a echipei sale din cadrul aparatului administrativ. Primăria Piscu Vechi a reușit să acceseze fonduri europene în valoare de peste un milion de euro, prin proiecte care au inclus modernizarea și extinderea grădiniței, reabilitarea și modernizarea căminului cultural, o piață agroalimentară nouă, investind, totodată, în utilaje pentru administrarea comunei și siguranța cetățenilor.
Totodată, dispensarul comunei a fost reabilitat, iar peste 12 kilometri de drumuri comunale au fost asfaltate. Pe lângă acestea, primarul și-a dorit să investească și în utilități, în sport și în spațiile verzi atât de necesare comunei.

Piscu Vechi va avea un loc pentru pescuit sportiv
Pentru următorii patru ani, Marius Minea și-a propus să continue investițiile în infrastructura rutieră prin modernizarea străzilor, dar și să amenajeze o baltă pentru pescuit sportiv, conștient fiind de faptul că un asemenea loc de agrement poate atrage oameni din tot județul. Totodată, vor continua investițiile prin masterplanul de apă și canalizare, urmând să fie construit și un cămin de bătrâni în satul Pisculeț.